نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

امنیت ترامپ به چالش کشیده شد!

امنیت ترامپ به چالش کشیده شد! منابع مطلع می‌گویند که اعتراضات مردمی در واشنگتن، باعث نگرانی کاخ سفید نبست به امنیت جانی رئیس جمهور آمریکا شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 24
کد خبر: ۲۹۲۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع مطلع از نگرانی کاخ سفید برای امنیت جانی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا خبر می‌دهند.وبگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» روز جمعه به نقل از منابعی در «سرویس مخفی» آمریکا نوشت که اعتراضات مردمی در واشنگتن، باعث نگرانی کاخ سفید نسبت به امنیت ترامپ شده است.

در این گزارش آمده است: «در ماه سپتامبر، معترضانی از سازمان صلح‌طلب کُدپینک، همزمان با حضور ترامپ به همراه تیمش در رستورانی نزدیک کاخ سفید، به او نزدیک شدند و شعارهایی مانند "واشنگتن را آزاد کنید" و "فلسطین را آزاد کنید" سر دادند و سپس توسط مأموران سرویس مخفی متفرق شدند».

این منابع که نامشان فاش نشد، ضمن اشاره به اینکه کاخ سفید تصمیم ترامپ برای رفتن به رستوران را اعلام نکرده بود، گفتند: «تمام مشتریان رستوران، از جمله کسانی که از قبل رزرو کرده بودند، قبل از ورود ترامپ بازرسی شدند».آکسیوس ادامه داد که حضور اعلام نشده ترامپ در رستوران با هدف تقویت ادعاهای او مبنی بر امن‌تر شدن واشنگتن پس از استقرار گارد ملی انجام گرفت.

طبق این گزارش، «جیمز دیوید ونس» معاون رئیس جمهور، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و «پیت هگزث» وزیر جنگ آمریکا نیز همراه ترامپ در رستوران بودند.آکسیوس در ادامه نوشت: «این سوال که معترضان چگونه از حضور ترامپ در رستوران مطلع شدند، به موضوع بحث در کاخ سفید تبدیل شده و برخی از مشاوران رئیس جمهور معتقدند که معترضان از کارمندان رستوران یا منبع داخلی، اطلاعاتی دریافت کرده‌اند».

اکنون کاخ سفید هرگونه برنامه‌ای برای رویدادهایی با حضور ترامپ که از قبل به طور عمومی اعلام نشده باشد را لغو کرده است. /تابناک

کلمات کلیدی: آمریکا ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار